Monday, November 14, 2016

JAMU MANTAP UTK SEISI KELUARGA..!!!!!





Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat datang ke kedai jamu bawang....murah, mantap.. insya allah pasti memuaskan hati anda.

Disini bawang nak letak jamu yg lebih mantap dan berkhasiat utk seisi keluarga..ini juga khusus pada sesiaper yg ingin cantik, nampak muda dan menawan.

Semua orang nak cantik: kulit bersih, tegang, rambut sihat, mata bersinar, bentuk tubuh menarik, dll....tapi ramai lupa kecantikan luaran bermula dari kecantikan dalaman, kalau rahim kita tak sihat ia akan menyerlah kat muka kita, muka jadi kusam, jerawat senang naik silih berganti, kulit cepat kedut, badan rasa lemah-lemah, rambut kerap gugur, cepat letih, sakit lutut, cepat menapouse dan macam2 lagi....

apa yang kita tak perasan sebenarnya kebanyakannya berpunca dari rahim yang tak sihat, keputihan berlebihan, dll.... Ramai yang dh habis berpuluh, beratus malah ada yang mencecah beribu-ribu ringgit nak cantikkan kulit badan, tapi masih ada segelintir yang mengeluh dah macam2 product cuba duit dah banyak dilaburkan tapi kesannya tk seberapa...kenapa jadi macam tu? sebab kita tackle problem dari punca yang salah....kebanyakan masalah jerawat yang active sebenarnya berpunca dari masalah keputihan yang berlebihan. Faktor hormon mainkan peranan sangat penting dalam sistem tubuh manusia dan salah satunya berpunca dari bahagian peranakan kita. So di sini bawang nak kongsi kelebihan Jamu-jamu dan akar kayu yang bawang dah amalkan.


Sesiapa yang berminat bolehlah membuat tempahan di sini atau ......

CALL/MSG 017-2856179

Bayaran hendaklah di buat ke akaun berikut :-

Fazliwati Abdullah
CIMB: 7023464990

*Utk pembelian yg banyak....duit tambahan utk kos penghantaran adalah perlu ya. tq


SALAM. PELBAGAI PRODUK SAYA YG LAIN SAYA ADER UPLOAD DI FACEBOOK PAGE SAYA https://www.facebook.com/hotmurah BOLEH KLIK UTK LIHAT PRODUK2 YG LAIN.....YG SEMESTINYER MURAH/MANTAP/ORI

###############################################################

PROMOSI!!!!....SGT2 MURAH DAN ANDA BOLEH MILIKI. PROMOSI  YG SANGAT BEST DAN MALATOP...

MURAH!! MURAH!! PROMOTION .. PROMOTION 


 2BE GORGEOUS – RM40 (SM), RM45 (SS) 

AL RAZI SOAP - RM40 (SM), RM45 (SS) 

AURASHINE- RM80 (SM), RM85 (SS) 

AURASLIM SHAKE - RM120 (SM), RM125(SS)

AURAWHITE- RM110 (SM), RM115 (SS) 

AURAMEN - RM120 (SM), RM130 (SS)

 AURAWHITE CHOCOLATE - RM125 (SM), RM130 (SS)

AURAWHITE STEMCELL - RM170 (SM), RM180 (SS)

AMYERA BEAUTY SKINCARE - RM65 (SM), RM75 (SS) 

BELLA FORMULA SINUS CURE – RM45 (SM), RM50 (SS)

BEST SLIM - RM35 (SM) RM40 (sS) 

BELVYA - RM72 (SM), RM77 (SS)

BABIES BLINK - RM65 (SM) RM70 (SS) 

 CMC 30 biji – RM50 (SM), RM55 (SS) 

CMC 60 biji – RM70 (SM), RM75 (SS) 

DEWY - RM55 (SM) RM60 (SS) 

DOUBLE GLUTA SOAP - RM25 (SM), RM30 (SS) 

HEIGHT UP - RM135 (SM), RM140 (SS) 

K-COLLY - RM05 (SM), RM110 (SS)

KWHITE38 - RM80 (SM) RM90 (SS) 

 MAIXARA C-SENTIAL – RM70 (SM), RM75 (SS) 

MIRACLE SLIMMING COFFEE - RM65 (SM), RM70 (SS)

MZ SECRET SPRAY - RM55 (SM), RM60 (SS) 

MZ SECRET SOAP - RM40 (SM), RM45 (SS) 

NAKED 2 @ 3 - RM35 (SM), RM40 (SS) 

 OPASNOW - RM55 (SM), RM60 (SS) 

PERLA COFFEE - RM45 (SM), RM50 (SS) 

PERLA CHOCOLATE - RM50 (SM), RM55 (SS) 

RADIANCE SIGNATURE = RM150 (SM), RM160 (SS) 

RADIGLOW- RM125 (SM), RM130 (SS) 

RELIAN MASCARA - RM30 (SM), RM35 (SS) 

 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC - RM70 (SM), RM75 (SS) 

ROYAL DETOX PLATINUM - RM95 (SM), RM100 (SS)

SECRET SKIN KAWAII - RM120 (SM) RM125 (SS) 

SNAIL WHITE - RM100 (SM) RM105 (sS) 

SATIN SKINZ - RM120 (SM), RM125 (SS) 

 SHISEIDO MASK - (50pcs) RM35 (SM), RM40 (SS) 

WONDERGLOW SILVER - RM80 (SM), RM85 (SS) 

WONDERGLOW GOLD – RM100 (SM), RM105 (SS) 


 sila call/sms admin untuk order.


#####################################################################
UPDATE TERKINI 19/04/2014
CALL SEKARANG 017-2856179